Emre başkanlı törenle imzaladı!
Fenerbahçe’nin İngiltere Premier Ligi takımlarından Newcastle United takımından transfer ettiği Emre Belözoğlu, kendisini 4 yıllığına sarı lacivertli renklere bağlayan imzayı attı! Törene katılan başkan Aziz Yıldırım, Emre'ye oğlum diye hitap etti ve basına sert bir uyarıda bulundu!
23 Temmuz 2008 , 13:16
Yorumlar (209)Arkadaşına GönderFacebook'ta PaylaşYazdır
HABER İLE İLGİLİ TAKIMLAR
Fenerbahçe
HABER İLE İLGİLİ RESİM GALERİSİ
Emre Belözoğlu imzaladı!
Fenerbahçe'nin İngiltere Premier Ligi takımlarından Newcastle United takımından transfer ettiği Emre Belözoğlu, kendisini 4 yıllığına sarı lacivertli renklere bağlayan imzayı attı! İşte imza töreninden kareler...
Fenerbahçe Kulübü, daha önce anlaştığı İngiltere Premier Lig takımlarından Newcastle United'da oynayan milli futbolcu Emre Belözoğlu ile resmi sözleşme imzaladı.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın basın toplantı odasında düzenlenen ve kulüp başkanı Aziz Yıldırım ile genel sekreter Vedat Olcay'ın da hazır bulunduğu törende, 28 yaşındaki Emre kendisini 4 yıllığına sarı lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.
İmza törenine 5 numaralı Fenerbahçe formasını giyerek katılan Emre Belözoğlu, törenin ardından stada geçerek, basın mensuplarına poz verdi.
-BAŞKAN DA KATILDI-
Basın mensuplarının büyük ilgi gösterdiği imza töreninde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım da yer alırken, foto muhabirlerine önce esprili şekilde fotoğrafları yakından çekme izini verdi, ardından da oluşan izdihamın da etkisi ile basından hem bir ricada bulundu hem de sert bir uyarı yaptı.
“HABER ALAMAZSINIZ”
“Sizden bir ricam var” diyerek söze giren Yıldırım, “Artık tüm kulüplerimimiz kurumsal bir yapıda buluştu ve bu yönde çalışmalar yapmaya başladı. Fakat artık sizlerde basın olarak aranızda anlaşın, bir şeyler yapın ve kurumsal yapıya geçin. Ya başkan seçin, ya da kendinizi organize edecek bir organizasyon oluşturun. Bu karmaşayı ortadan kaldıralım, birbirimize yardımcı olalım. Yardımcı olmazsanız haber alamaz, hiçbir yere giremez, haberleri sadece internet sitesinden okursunuz. Bunun çözümü sizde. Bu tüm kulüpler için geçerli. Davranışları, birbimize olan tutumları, haberlerdeki doğru ve yanlışlara dikkat edelim. Eğer siz doğru haber yaparsanız biz de yanlış yapanları ayırabiliriz bu camiadan. Böylece bir oyuncu veya kulüp hakkında yapılan yanlışların da hep beraber önüne geçebiliriz. Sizden ricam lütfen bu anlayışa geçin ve çağın gerektirdiğini yapın. Doğru haber yaparsanız, iletişimimiz daha iyi olacak. Onun dışında olanları biz dışlayacağız, bunu da buradan söylüyorum.” açıklamasını yaptı.
“HOŞGELDİN OĞLUM”
Daha sonra, konuşması sırasında “oğlum” diye hitap ettiği Emre Belözoğlu hakkında yorumlarda bulunan Yıldırım;
“Türk sporunun yetiştirdiği önemli bir ismi Fenerbahçe transfer yaparak renklerine bağlamıştır” derken, sözlerini şöyle sürdürdü;
“Kendisi ile ilgili aslında benim yorum yapmam bile yanlıştır. Çünkü Emre Türk sporunu genç yaşta Milli takımda oynayan, Türk futboluna hizmetlerde bulunan ve sonra da Avrupa’ya giderek Türk futbolunu Avrupa’da temsil etmiş ender oyunculardan biridir. Fenerbahçe kulübüyle de geçmişteki başarılarına devam edecektir. Kendisi ile 4 yıllık anlaşma yapılmıştır. Bu anlaşma içinde kulübümüze gerekli olan tüm katkıyı yapacaktır. Futbol takımı bir ekiptir. Bu kip içinde kendisine verilen görevi en iyi görevi yapacaktır ve milli takım bazında da katkı bundan sonra çalışmalarıyla katkı yapacaktır. Tüm taraftarımızdan da bizzat ben destek olmalarını istiyorum. Bunu bekliyorum. Emre de bunun karşılığını kulübümüze verecektir”
Daha sonra Emre’yi tebrik ederek öpen Yıldırım; “Emre hoşgeldin oğlum, Allah seni utandırmasın” ifadelerini kullandı.
“BURADA OLDUĞUM İÇİN ÇOK MUTLUYUM”
Emre Belözoğlu ise Fenerbahçe’ye geldiği için çok mutlu olduğunu belirtirken, uzun yıllar sarı lacivertli ekibe hizmet etmek istediğini ifade etti;
Emre şu açıklamaları yaptı;
“Her şeyden önce bu transfer öncesinde bana göstermiş olduğu samimi yaklaşım için sayın başkanımız Aziz Yıldırım, daha sonra Ali Yıldırım Neşet Yalçın ve Murat Özaydınlı’ya çok teşekkür ediyorum. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Elimden geldiğince oynadığım tüm takımlarda katkı sağladım. 7 sezondur Avrupa’da elimden geldiğince Türk futbolunu temsil etmeye çalıştım. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. İnşallah Fenerbahçe’ye uzun yıllar hizmet vermek istiyorum. Önümde çok önemli bir süreç başladı. Bunun farkındayım ve buna hazırladım kendimi. İnşallah herkesin beklediği iyi futbolu sergileyip başarılara imza atmak istiyorum.”
Vedat Olcay ise, bütün futbolcuların profesyonel olduğunu, artık takım değiştirmenin yadırganmaması gerektiğini herkesin öğrenmesi gerektiğini ifade etti.
Bu arada imza töreni sonunda Başkan Aziz Yıldırım başarılı oyuncuya Fenerbahçe Taraftar Katı hediye etti.